Ga naar de inhoud

meest recent

Veldbestormer knuffelt Hazard, maar die blijft kalm en geeft zijn shirt

 vr 15 februari 2019 12:23
Hazard zelf tilt niet zwaar aan de feiten, de UEFA zal echter een onderzoek starten.

Chelsea won gisteren zijn Europa League-duel met 1-2 bij het Zweedse Malmö. Het opmerkelijkste tafereel viel te bewonderen na het laatste fluitsignaal, toen een jongen het veld opliep en Eden Hazard op een knuffel trakteerde. Hazard zelf minimaliseerde de feiten nadien.

Bij het eindsignaal wisten zo'n vier fans van de thuisploeg het veld te bestormen. Eentje raakte tot bij Hazard, die overigens geen grote rol van betekenis speelde in het duel (Hazard viel 20 minuten voor tijd in, red.). De veldbestormer kon zelfs de Rode Duivel trakteren op een knuffel. 

 

Enkele stewards stormden op het tweetal af, maar pas toen Hazard zijn shirt gaf aan de pitch invader lukte het om hen uit elkaar te houden. 

 

Na de wedstrijd kreeg Hazard enkele vragen over het incident. Die antwoordde koeltjes op het voorval. "Ik zou niet spreken van een incident”, aldus Hazard. “Hij vroeg gewoon om mijn shirt.”

 

De Europese voetbalbond UEFA denkt echter anders over de zaken. Zij stelt namelijk een onderzoek in.

Nog enkele foto's van het voorval

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.