• home
 • video
 • pas verschenen

  Videocompilatie van Pozuelo: "Bloedmooi en pijnlijk tegelijk"

  De invalbeurt van Alejandro Pozuelo tegen Slavia Praag was indrukwekkend goed. Voor wie de match niet zag, hebben we enkele acties achter elkaar gezet met commentaar van Filip Joos.

  "De spectaculairste invalbeurt van het seizoen"

  De woorden van onze commentator in Praag logen er niet om. "Als u zich nog afvraagt of Pozuelo een verschil maakt, dan moet u naar de eerste vier minuten van zijn invalbeurt kijken", begon Joos nadat Pozuelo Casper De Norre een eerste grote kans aangeboden had.

   

  "Je moet gewoon lopen en dan krijg je de bal wel. Op een presenteerblaadje. Dit is de spectaculairste invalbeurt van het seizoen. Door alles. Door de omstandigheden."

   

  Joos hoopt dat de Spanjaard in België blijft voetballen dit seizoen. "Wat kan hij in Toronto gaan doen? Alsjeblief. Kies dan een topcompetitie. Het is bijna lachwekkend, de manier waarop hij toont hoe ontzagwekkend goed hij kan voetballen. Het is bloedmooi en pijnlijk tegelijk."