Ga naar de inhoud

Een schicht van Olympiakos en Giroud van achter het steunbeen

 do 14 februari 2019 23:27
Mooi van Giroud.

Hoe dieper we in de Europa League-competitie duiken, hoe hoger het niveau. Deze keer zagen we maar een beperkt aantal flaters. In ruil daarvoor kregen we een resem knappe goals aangeboden. Met dank aan Olympiakos, Chelsea, Galatasaray en Zagreb.

Saflet! Bij Olympiakos worden ze gek na deze zalige goal

In de strijd tussen Olympiakos en Dinamo Kiev is er nog niets beslist. Wel zeker is dat de tweede goal van Olympiakos een pareltje was. Gil Dias neemt de bal vol op de slof van buiten de grote rechthoek en knalt hem in de rechterbovenhoek. De doelman is kansloos.

UEFA Europa League
Olympiakos Piraeus
einde
2-2
Dinamo Kiev

Giroud tikt de 0-2 binnen van achter het steunbeen

Chelsea moest niet echt het gaspedaal induwen om 0-2 uit te lopen op het veld van Malmö. Maar het lakse matcheinde zorgde er wel voor dat de thuisploeg de aansluitingstreffer kon maken. Toch onthouden we van Chelsea vooral deze knappe goal waarbij Giroud de bal van achter het steunbeen binnentikt.

UEFA Europa League
Malmö FF
einde
1-2
Chelsea

Buffelstoot van Luyindama kan Galatasaray niet aan zege helpen

Aan het begin van de tweede helft laaide de hoop even op bij de Turkse thuisploeg toen Luyindama (pas weg bij Standard) de bal keihard in doel buffelt. De vreugde was echter van korte duur. Niet veel later legde Benfica de 1-2 eindstand vast.

UEFA Europa League
Galatasaray
einde
1-2
Benfica

Met deze mooie lob komt Zagreb op voorsprong

Toch weet Zagreb deze voorsprong niet vast te houden uit bij Viktoria Plzen. Al kan dit doelpunt natuurlijk van goudwaarde zijn in de eindafrekening.

UEFA Europa League
Viktoria Plzen
einde
2-1
Dinamo Zagreb