Ga naar de inhoud

Vanden Borre werkt aan zijn conditie bij Wilhelmsson

 wo 13 februari 2019 09:58
Anthony Vanden Borre
Anthony Vanden Borre duwt een lading gewichten vooruit.

Hoe zou het nog zijn met Anthony Vanden Borre? De (voormalige) rechterflankspeler zat onlangs in de fitness van ex-Anderlecht-ploegmaat Christian Wilhelmsson in Dubai. Om aan zijn comeback te werken?

Door zijn grillige karakter is Anthony Vanden Borre al een tijd afgeschreven voor topvoetbal. Na zijn avontuur bij TP Mazembe in Congo zit hij al anderhalf jaar zonder werk.

 

Of de voormalige international nog op zoek is naar een club, kunnen we u niet zeggen. Wat we wel weten, is dat Vanden Borre naar de Emiraten getrokken is. Daar onderhoudt hij zijn conditie bij zijn voormalige teamgenoot Christian Wilhelmsson. De Zweedse ex-speler van Anderlecht runt in Dubai een management en revalidatiecentrum voor voetballers. 

 

Op de Instagram van de zaak is deze week een foto van Vanden Borre in de fitnesszaal verschenen. De 31-jarige Brusselaar duwt een lading gewichten vooruit. Als onderschrift luidt het: "Oud-Anderlecht-speler en -international Anthony Vanden Borre werkt met ons team aan zijn comeback op het trainingsveld in België."

 

Is Vanden Borre dan toch op weg naar een rentree in ons land? Zijn mentor Frank Vercauteren is sinds vorige week aan de slag in 1B bij Oud-Heverlee Leuven.

De foto van Vanden Borre op Instagram:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Instagram). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Vanden Borre en Wilhelmsson bij Anderlecht:

Anthony Vanden Borre en Christian Wilhelmsson
5 november 2005: Anthony Vanden Borre en Christian Wilhelmsson scoren allebei tegen Charleroi (3-1).