• home
 • video
 • pas verschenen

  Renault wil met Ricciardo de grote drie het leven zuur maken

  Hülkenberg en Ricciardo, de rijders van Renault.

  De Formule 1-teams ontwaken stilaan uit hun winterslaap en stellen deze week hun nieuwe auto's voor. Vandaag was Renault aan de beurt. "De nummer 4" wil de komende jaren een bank vooruit springen. Het rekent daarvoor op de Australiër Daniel Ricciardo.

  9e in 2016, 6e in 2017 en 4e vorig jaar: Renault boekt elk jaar progressie en wil de komende jaren Mercedes, Ferrari en Red Bull echt het vuur aan de schenen leggen. "We plakken er geen punten of plaatsen op, we willen gewoon ons traject blijven volgen", klinkt het.

   

  Naast Nico Hülkenberg neemt ook Daniel Ricciardo plaats in een Renault. De Australiër maakt de overstap van Red Bull, waar hij zeven GP's won.

  Het nieuwe speeltje van Renault: