Ga naar de inhoud

meest recent

Belgische CEO Katrien Meire is weg bij Sheffield Wednesday

 di 12 februari 2019 06:38
Katrien Meire, enkele jaren geleden als CEO van Charlton.

Katrien Meire is niet langer Chief Executive Officer van Sheffield Wednesday. De 34-jarige Belgische was er een jaar aan de slag.

Katrien Meire is al enkele jaren actief in het voetbal. Als juridisch adviseur van Roland Duchâtelet rolde ze via STVV en Standard in het voetbal. 

 

Nadat Duchâtelet de Engelse club Charlton Atheltic overgenomen had, werd ze bij de Londenaren gebombardeerd tot CEO. Daar bleef ze tot eind december 2017.

 

Op 1 januari 2018 werd Meire aangesteld als CEO bij Sheffield Wednesday. Na ruim een jaar neem ze afscheid van de tweedeklasser.

 

"Ik heb me hier vanaf het eerste moment welkom gevoeld, bij de fans, de club en in de stad", zegt Meire.

 

"Ik wil de hele club het allerbeste wensen voor de toekomst. Met de nieuwe trainer Steve Bruce en de fantastische steun van onze geweldige supporters heeft de terugkeer naar de Premier League er nooit beter uitgezien."  

 

Sheffield staat 16e op 24 clubs in de Premiership. De club speelde 19 jaar geleden voor het laatst in de Premier League. Sindsdien schippert Wednesday tussen de tweede en derde afdeling.

Tweet van de club:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Meire als vurige supporter/CEO bij Charlton: