• home
 • video
 • pas verschenen

  "Moeskroen-coach Storck is geen hork. Ik ben een grote fan van hem"

  Filip Joos breekt in Extra Time een lans voor Bernd Storck.

  Moeskroen raast de laatste weken als een hogesnelheidstrein door de JPL. Met 12 op 12 en goed voetbal is de grensploeg opgeklommen naar de 10e stek in het klassement. Filip Joos brak in Extra Time een lans voor de Duitse trainer van Moeskroen, de 56-jarige Bernd Storck. 

  "Bernd Storck is geen hork. Ik ben een grote fan geworden van de coach van Moeskroen", zegt Filip Joos.

   

  "Ik geef toe dat dat ook te maken heeft met de 12 op 12 van Moeskroen en het feit dat hij de club uit de penarie gehaald heeft."

   

  "Maar al vanaf de eerste matchen zag je een heer staan, ook toen het nog heel slecht ging met Moeskroen. Hij maakte zich nooit lastig, bleef kalm, bleef spelers aanmoedigen, bracht positief voetbal en nu heeft hij ook de punten."

   

  "We hadden dit eigenlijk al in oktober moeten zeggen, maar toen zou iedereen gezegd hebben: wie is dat?"

   

  "Je moet ook eens kijken naar de manier waarop Storck met Benson omgaat na diens fout op Dejaegere tijdens de match op AA Gent. Voor mij was dat een rode kaart wegens revanche en natrappen. Hij haalde hem 11 minuten later naar de bank, stak zijn wijsvingertje op en praatte met Benson om te zeggen dat dit niet kan."

   

  "Na de overwinning van Moeskroen volgde de persconferentie. Moeskroen is dé ploeg van 2019 en dan begint Storck zijn analyse met excuses van Benson en hemzelf voor die overtreding. Ik vind dat straf. Die man is geen hork."

   

  "Je merkt aan elke speler aan wie je iets vraagt over Storck: een glimlach van oor tot oor. Die man maakt iets los", besluit Joos.

  Extra Time over Bernd Storck:

  De laatste wedstrijden van Moeskroen:

  • Moeskroen - Anderlecht 3-1
  • Antwerp - Moeskroen 2-1
  • Moeskroen - KV Oostende 2-1
  • RC Genk - Moeskroen 1-2
  • Moeskroen - Charleroi 3-0
  • AA Gent - Moeskroen 1-2

  Moeskroen won zondagavond in Gent:

  Ook het Ministerie van Sport is fan van Moeskroen: