• home
 • video
 • pas verschenen

  Juventus kondigt komst van Arsenal-middenvelder Ramsey aan

  Aaron Ramsey

  Aaron Ramsey wordt na John Charles en Ian Rush de 3e Welshman ooit bij Juventus.

  Aaron Ramsey zal volgend seizoen het zwart-witte tenue van Juventus mogen aantrekken. De Welshman is einde contract bij Arsenal en weigerde daar zijn contract te verlengen. Bij Juventus wordt hij de bestverdienende Brit ooit.

  Ramsey tekende een contract voor 4 jaar bij Juventus, dat ingaat vanaf 1 juli. Het geld dat de Italianen uitsparen bij deze vrije transfer spenderen ze aan zijn vorstelijke salaris: 450.000 euro per week, meer dan eender welke Brit ooit.

   

  Het 10e seizoen van Ramsey bij Arsenal wordt dus ook zijn laatste. In die periode verzamelde de middenvelder meer dan 250 matchen in de Premier League.

  Schitterend doelpunt van Ramsey tegen Fulham