• home
 • video
 • pas verschenen

  Opvallende video's: Kara is schoen kwijt, Omolo zijn verstand

  Het was het weekend van de verloren voorwerpen in de eerste klasse. Bekijk de meest opvallende video's van speeldag 25.

  Omolo is zijn verstand kwijt

  Johanna Omolo van Cercle Brugge pakte in de beladen stadsderby uit met een staaltje onsportief gedrag, maar dat kwam als een boemerang terug in zijn gezicht. Na een spelonderbreking gaf Vormer de bal terug. Omolo probeerde onzinnig tijd te winnen, dus pikte Openda de bal op. Omolo reageerde met een fout en pakte zijn tweede geel.

  Kara is zijn schoen kwijt

  Anderlecht-verdediger Kara Mbodj stond op het veld tegen Zulte Waregem met schoenen zonder veters van een Duits sportmerk. Na afgelopen weekend stellen we ons de vraag of die even vast zitten als klassieke schoenen?

  KVO is de bal kwijt

  In Charleroi tegen Oostende was er twee keer een probleem met de bal. De eerste keer ging het om een klassiek geval van twee ballen op het veld. De volgende situatie was grappiger. Vier KVO-spelers stonden klaar om een vrije trap te nemen, maar dan heb je natuurlijk wel een bal nodig.

  Lokeren is de naam van zijn trainer kwijt

  Een opmerkzame collega van Het Laatste Nieuws vreesde even dat hij het derde trainersontslag van het seizoen bij Lokeren had gemist. Op het wedstrijdblad voor de match tegen Antwerp zag hij  niet de naam van Glen De Boeck staan, maar die van Peter Maes (waarmee Lokeren het seizoen begon). Een foutje voor alle duidelijkheid.

  Antwerp-fans zijn hun bier kwijt na bierdouche voor Miric

  Genk is (mogelijk) Pozuelo kwijt

  Zijn tranen verraadden vrijdagavond al dat er iets aan de hand was. Alejandro Pozuelo heeft een of meerdere lucratieve aanbiedingen uit het buitenland. Vooral Toronto wordt genoemd. Genk raakt zijn Spaanse smaakmaker dus mogelijk nog kwijt. Dat leidde tot emotionele taferelen.