• home
 • video
 • pas verschenen

  7-jarige Instagram-sensatie verbaast de wereld, is hij de nieuwe Bolt?

  Blaze

  Blaze geconcentreerd voor zijn wedstrijd.

  Rudolph Ingram, bijgenaamd Blaze, trekt een spoor van verbijstering over het internet met zijn filmpjes waarin hij jaargenoten als stippen achterlaat op de atletiekpiste of als een kanonskogel over het football-veld raast.

  Rudolph Ingram is nog maar 7 jaar, maar op Instagram heeft hij nu al 285.000 volgers. Hij wordt in de markt gezet als "Blaze the Great" (de Grote Vonk) en noemt zichzelf op zijn YouTube-kanaal het Snelste Jongetje Ter Wereld.

   

  Een boude claim, maar niet eens zo verwonderlijk: Ingram of Blaze liep de 100 meter onlangs in 13"48. Toch zou hij niet alleen een ster kunnen worden in de atletiek maar ook in het American Football. Met zijn team de Tampa Ravens won hij de Super Bowl in zijn leeftijdscategorie en werd hij verkozen tot beste speler.

   

  Het meesterbrein achter Blaze is zijn vader Rudolph Sr., die hem niet alleen de hemel inprijst op de sociale media maar ook aan een pittig trainingsregime onderwerpt. Hierdoor heeft de jongen op zijn 7e al een sixpack om jaloers op te zijn.

   

  Afwachten dus of Blaze de (zelfgecreëerde) hype de komende jaren zal kunnen bevestigen met prestaties.

  Blaze opent zijn seizoen met een dik PR op de 100 meter

  Hoogtepunten van zijn seizoen in het American Football

  Blaze showt zijn sixpack