Ga naar de inhoud

meest recent

Southampton-fans treiteren Cardiff met misselijke vliegtuig-gebaren over Sala

 zo 10 februari 2019 09:03
Deze man maakt het bont met een vliegtuiggebaar.

Twee supporters van Southampton kunnen zwaar gestraft worden voor hun wangedrag tijdens de wedstrijd tussen hun club en Cardiff. De fans maakten walgelijke gebaren over de dood van Emiliano Sala.

Emiliano Sala is donderdagnacht officieel geïdentificeerd als slachtoffer van een vliegtuigongeluk boven het Kanaal.

 

De Argentijnse spits was in een klein vliegtuigje onderweg van Nantes naar zijn nieuwe club Cardiff toen het toestel in zee stortte.

 

De hele voetbalwereld is in rouw, maar bij Southampton vonden twee fans er niet beter op dan de spot te drijven met de tragische gebeurtenis.

 

Zo is op foto's en een filmpje te zien hoe ze met hun twee armen een vliegtuiggebaar maken, duidelijk bedoeld om de Cardiff-supporters op stang te jagen.

 

Southampton FC, dat de wedstrijd tegen Cardiff gisteren thuis met 1-2 verloor, heeft in een communiqué zijn misprijzen uitgesproken.

 

"Zo'n gedrag heeft geen plaats in het voetbal. We tolereren dit niet. We zullen met de politie samenwerken om deze individuen te identificeren en te straffen."

Cardiff-fan postte het filmpje op Twitter:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.