• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Hersenschudding Meunier en blessure Cavani op slecht moment bij PSG

  PSG leeft met zorgen toe naar de Champions League-confrontatie met Manchester United. Na Neymar zijn Thomas Meunier en Edison Cavani toegevoegd aan de lijst van geblesseerden. Meunier heeft een hersenschudding opgelopen tegen Bordeaux.

  Thomas Meunier werd zaterdag tegen Bordeaux tien minuten voor het einde gewisseld. Vandaag werd bekend waarom. De Rode Duivel heeft een lichte hersenschudding opgelopen. De match op het veld van United komt te vroeg.

   

  Bij PSG zullen ze zich nog meer zorgen maken over Cavani. Gisteren werd al bekend dat de spits een blessure heeft opgelopen. Verder onderzoek heeft uitgewezen dat hij tegen dinsdag zo goed als zeker niet speelklaar raakt. In het aanvallend compertiment mist PSG ook al Neymar.

   

  "Er is weinig hoop voor Cavani", verklaarde trainer Thomas Tuchel. "De eerste onderzoeken zijn niet goed."