• home
 • video
 • pas verschenen

  Euvrard is nieuwe coach OH Leuven, Vercauteren is zijn adviseur

  Sportief adviseur Frank Vercauteren moet Vincent Euvrard bijstaan.

  Sportief adviseur Frank Vercauteren moet Vincent Euvrard bijstaan.

  OH Leuven legt zijn lot in handen van trainer Vincent Euvrard. Hij zal worden ondersteund door Frank Vercauteren. "Ze zullen onmiddellijk een positief effect hebben op de resultaten van OH Leuven", zegt Peter Willems, CEO Van OH Leuven.

  Na de tegenvallende resultaten zette OH Leuven vorig weekend coach Nigel Pearson op de keien. De club is na de nederlaag tegen Roeselare naar de laatste plaats getuimeld in 1B.

   

  Frank Vercauteren topte het lijstje kanshebbers om Pearson op te volgen. Als sportief afviseur zal Vercauteren de nieuwe hoofdcoach Vincent Euvrard (36) bijstaan. Het duo Euvrard/Vercauteren loodste vorig seizoen Cercle Brugge nog naar 1A.

   

  “Met Vincent trekken we een jonge, getalenteerde coach aan die een mooie toekomst voor zich heeft. Zijn talent wordt aangevuld met de uitgebreide ervaring van Frank", zegt Peter Willems, CEO van OH Leuven.

   

  "We zijn ervan overtuigd dat deze combinatie onmiddellijk een positief effect zal hebben op de resultaten en dat ze OHL in 1B zullen houden.”

   

  Tot 1 november waren Vercauteren en Euvrard nog samen de slag in Saudi-Arabië. Met Al-Batin sprokkelden ze maar 4 punten uit 7 matchen, waardoor coach Vercauteren en zijn assistenten (onder wie Euvrard) toen moesten opstappen.

   

  Morgen moet OH Leuven al op bezoek gaan bij KV Mechelen.