• home
 • video
 • pas verschenen

  VIDEO: Kampioenenhuldiging Patriots lokt anderhalf miljoen fans naar Boston

  Er kwamen maar liefst 1,5 miljoen mensen op de been in Boston.

  De New England Patriots zijn na hun zesde Super Bowl-zege als helden ontvangen in Boston. Maar liefst 1,5 miljoen mensen kwamen naar de kampioenenparade om onder meer quarterback Tom Brady toe te juichen.

  In Boston weten ze ondertussen wel al hoe ze een kampioenenploeg in de bloemetjes moeten zetten. Amper vier maanden na de huldiging van honkbalkampioen Red Sox, kwam alweer een massa volk op de been om de zesde Super Bowl van de New England Patriots te vieren.

   

  De Patriots klopten zondag de Los Angeles Rams in de finale van de Super Bowl met 13-3. Nooit eerder was de score zo laag. Quarterback Tom Brady is met 6 Superbowls alleen recordhouder.

   

  In Boston kunnen ze al niet wachten op de volgende huldiging. "We want seven!" en "Next year, right here!", stond te lezen op de spandoeken van de supporters. "Tom Brady heeft al zes kampioenschapsringen, maar hij heeft nog vier vingers over", liet een fan gevat optekenen.

  1,5 miljoen mensen komen Patriots toejuichen:

  Quarterback Tom Brady trok veel aandacht.

  Tweets: