• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Real Madrid wrijft zich in de handen, want Hazard "heeft beslissing genomen"

  Speelt Eden Hazard volgend seizoen voor de Koninklijke?

  Eden Hazard heeft een beslissing genomen over zijn toekomst en zwengelt zo de geruchtenmolen weer aan. Real Madrid zou van de Rode Duivel transferdoelwit nummer 1 willen maken.

  Chelsea probeert al even de krabbel van Eden Hazard onder een contractverlenging te krijgen. In Londen halen ze zelfs de grote middelen boven: Hazard zou de bestbetaalde speler uit de clubgeschiedenis kunnen worden, maar nog hapt hij niet toe. Na zeven seizoenen in Londen wil hij nieuwe lucht opsnuiven.

   

  En de 28-jarige Rode Duivel weet zelf al waar zijn toekomst ligt. "Ik weet wat ik wil doen, ik heb mijn beslissing genomen", vertelde Hazard aan het Franse mediabedrijf RMC. Het interview werd al twee maanden geleden opgenomen, maar werd nu pas uitgezonden voor een documentaire.

   

  "Het enige waar ik momenteel aan denk, is goed spelen met Chelsea. Iedereen weet dat ik nog 1,5 jaar onder contract lig. Op het gepaste moment zal ik mijn beslissing bekendmaken. Maar het is niet iets dat mijn geest verstoort. Ik denk eraan zonder eraan te denken. Op het veld heb ik gewoon zin om te voetballen. Wat er later gebeurt, zien we wel."

  Topprioriteit Real Madrid

  De uitspraken van Hazard zwengelen de Spaanse geruchtenmolen weer aan. Het gerucht doet de ronde dat Real Madrid deze zomer al zijn pijlen richt op de Belgische dribbelkont. 


  Geen verrassing want Hazard en Real Madrid flirten al langer met elkaar. "Het zou een droom zijn om ooit voor Real te spelen", liet Hazard eerder al optekenen. "Ik droom al van kindsaf van de grootste club ter wereld."


  Chelsea lijkt ook te willen meewerken aan een transfer, al willen ze in Londen nog meer dan 113 miljoen euro vangen voor hun sterspeler. "Eden is 28 jaar. Als hij wil vertrekken, dan mag hij", zei coach Maurizio Sarri onlangs. "Ik hoop natuurlijk dat hij blijft." Met Christian Pulisic (Borussia Dortmund) haalde Chelsea alvast een vervanger binnen voor Hazard.