• home
 • video
 • pas verschenen

  Amaury Keusters houdt het na 6 jaar voor bekeken bij Red Lions

  Amaury Keusters is sinds 2012 actief bij de Red Lions.

  Amaury Keusters bergt zijn truitje van de Red Lions op in zijn kleerkast. Na zes jaar bij de nationale ploeg wil hij zich focussen op Herakles. "Het was een moeilijke beslissing, maar ik ben enorm trots op de voorbije 6 jaar."

  Amaury Keusters (Herakles) maakte in 2012 zijn debuut voor de Red Lions, in de voorbereiding op de Olympische Spelen van 2012 in Londen. Zes jaar lang trainde Keusters mee met de nationale ploeg, maar voor de Spelen van 2016 en het WK 2018 viel hij naast de selectie.

   

  "Het is tijd om de bladzijde om te draaien en afscheid te nemen", schrijft Keusters op sociale media. "Dit is waarschijnlijk mijn moeilijkste beslissing tot nu toe, maar ik ben dankbaar en trots over de voorbije 6 jaar. Ik heb altijd alles gegeven, maar nu is het tijd voor een nieuwe uitdaging."

   

  "Ik heb enkele fantastische herinneringen, met ups en downs, maar ze waren de opoffering meer dan waard. Ik wens het team het allerbeste voor de komende jaren."

   

  Keusters blijft wel actief bij Herakles in Lier. 

  Tweets: