• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Mboyo gaat enkele maanden voor team van Hasi spelen

  Mboyo sluit volgend seizoen gewoon weer aan bij KVK.

  KV Kortrijk neemt afscheid van Ilombe Mboyo (31). Tijdelijk weliswaar, want de aanvaller gaat slechts enkele maanden voor Al-Raed in Saoedië-Arabië voetballen. Al-Raed is de club van trainer Besnik Hasi. 

  KV Kortrijk zag in de wintermercato Kanu al naar Al-Raed vertrekken en Ilombe Mboyo volgt zijn voorbeeld. De spits trekt op uitleenbasis naar de club van Besnik Hasi, ex-trainer van Anderlecht.

   

  "Onze gewezen nummer zeven heeft bij KV Kortrijk nog een contract tot 2020 en zal dus na zijn uitleenbeurt weer aanschuiven voor het seizoen 2019-2020", meldt KVK. "We wensen Ilombe veel succes bij zijn nieuwe club en kijken al uit naar zijn terugkomst deze zomer."