• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  "Komst van Batshuayi zal de ploeg en de fans een boost geven"

  Michy Batshuayi ontmoet bij Palace met Benteke een collega-Duivel.

  Roy Hodgson, de trainer van Crystal Palace, is blij met zijn nieuwe Belgische spits. Hij hoopt zelfs dat Michy Batshuayi komend weekend al zal kunnen spelen tegen Fulham. "Hij heeft bewezen een doelpuntenmaker te zijn."

  Michy Batshuayi rondde gisteren op het laatste nippertje zijn transfer naar Crystal Palace af. De club staat op plaats 15 maar de degradatieplaatsen zijn niet veraf. Roy Hodgson hoopt zijn nieuwe spits morgen dus al te kunnen gebruiken in het belangrijke duel tegen nummer 19 Fulham.

   

  "Ik denk dat Michy fit genoeg zal zijn om te spelen. Maar ik zal deze namiddag wanneer hij hier toekomt met hem spreken en dan zullen we zien hoe hij zich voelt", vertelde de trainer op zijn persbabbel.

   

  Hij is alleszins erg gelukkig met zijn nieuwe speler. "We hebben al lang bewondering voor hem en zijn naam ging hier al langer over de tongen. Maar we kregen pas laat in de wintermercato de kans om hem binnen te halen. Als je naar zijn cijfers kijkt, dan zie je dat die heel goed zijn. Hij heeft bewezen een doelpuntenmaker te zijn. Zijn komst zal ons en de supporters een boost geven."

  Lovende woorden van de Crystal Palace-coach over Batshuayi