• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  De wegen van Arnar Vidarsson en Lokeren scheiden

  Arnar Vidarsson leidde de trainingen na het ontslag van Peter Maes.

  Arnar Vidarsson staat niet langer op de loonlijst bij Lokeren. Dat hebben de IJslander en de club gisteren beslist.

  Arnar Vidarsson trok als speler 10 jaar lang het shirt van Lokeren aan en streek in 2015 weer neer in Lokeren als assistent-coach. De IJslander nam dit seizoen over toen Peter Maes werd ontslagen en stond daarna Trond Sollied bij.

   

  Met de komst van Glen De Boeck als trainer is de rol van Vidarsson uitgespeeld in de technische staf. "Arnar is een van de monumenten van de club", klinkt het bij Lokeren. "We willen hem bedanken voor zijn inzet en wensen hem een succesvolle loopbaan als coach toe."

   

  Vidarsson kan zich nu helemaal concentreren op zijn job als coach van de beloften van IJsland.