• home
 • video
 • pas verschenen

  VIDEO: Vrancken doet beklag en vertrekt, Vreven noemt hem "amateur"

  De zenuwen staan strak gespannen aan kop van 1B. Niet alleen op het veld, maar ook ernaast. Na de 0-0 in de topper tussen Beerschot-Wilrijk en KV Mechelen op het Kiel ging het er ook niet lief aan toe op de persconferentie. 

  Bekijk de persconferentie:

  Vrancken: "Beerschot-Wilrijk orkestreerde destabilistatie in media"

  KV Mechelen-coach Wouter Vrancken mocht als bezoekende coach de persmeeting openen. Hij stak de loftrompet af over zijn spelersgroep, die na 2 rode kaarten met 9 man een punt pakte. "Chapeau hoe zij gevochten hebben."

   

  Waarna hij  Beerschot-Wilrijk "georkestreerde" destabilisatiepogingen in de media verweet de voorbije dagen: "Het was zo laag onder de gordel. Alweer chapeau voor mijn spelers hoe ze daar met daden en niet met woorden op reageerden."

   

  Toen Vrancken zijn zegje had gedaan, verliet hij vroegtijdig de persmeeting: "Ik heb genoeg gehoord van Beerschot en ik moet de wedstrijd van dinsdag voorbereiden." Collega-coach Stijn Vreven kon het niet smaken: "Amateur", riep hij Vrancken na.