• home
 • video
 • pas verschenen

  VIDEO: Bölöni maakt zich weer boos op VAR en journalist: "Je bent niet capabel"

  Antwerp-coach Bölöni windt zich op.

  Antwerp-Standard is vrijdagavond op 1-1 geëindigd. Antwerp-coach Bölöni kreeg na afloop enkele vragen over het optreden van de videoscheidsrechter. De Roemeen reageerde "not amused".

  Op de persconferentie na de wedstrijd kwam het tot een woordenwisseling tussen Laszlo Bölöni en een journalist die een vraag stelde over de VAR. 

   

  "Goeienavond. Wat kan ik zeggen? Het was een match met veel strijd tussen twee ploegen die elkaar goed kennen en een paar spelers misten", opende Bölöni.

   

  "In de eerste helft hadden we het verschil kunnen maken, omdat we iets beter waren in het spel en de kansen. Na de rust hadden we de match kunnen verliezen."

   

  En toen kwam er een vraag over de tussenkomst van de VAR.

   

  "Als u deze vraag stelt, dan weet u wat er aan de hand is. Maar u wil het nog eens van mij horen? U enerveert en provoceert me, zoals meteen na de match op tv ook al gebeurde."

   

  "Maar goed, ik zal nog eens antwoorden. De VAR is in het leven geroepen om de scheidsrechter te helpen. In de realiteit zijn er nu twee arbitrages: eentje op het veld en eentje op 500 kilometer afstand."

   

  "De VAR lokt meer discussies uit dan iets anders. Ze maken de zaken niet duidelijker, terwijl dat wel de bedoeling zou moeten zijn."

   

  "Ik heb dus hetzelfde gezegd op tv, maar daar was ik veel meer geënerveerd, omdat de journalist er wat mee stond te lachen."

   

  "Ik werk en hij stond te lachen. Zoals u. Ik denk niet dat u capabel bent."

   

  "Anders zullen we na de persconferentie nog eens babbelen. Laat het, laat het. We zullen het er straks over hebben. Godverdomme."

  Bölöni met zijn visie op de VAR en discussie met de journalist:

  Na de persconferentie wijst Bölöni nog eens naar de journalist: