• home
 • video
 • pas verschenen

  Gent-spelers Plastoen en Rosted missen terugmatch niet, KVO minder gelukkig

  Plastoen

  Plastoen was de eerste die naar de kleedkamers vloog.

  AA Gent en KV Oostende keken elkaar donderdag in de ogen tijdens de heenmatch in de Beker van België. De strijd om de finaleplaats werd evenwel overschaduwd door drie rode kaarten. Plastoen en Rosted kregen goed nieuws, zij mogen de terugmatch spelen. Nkaka is wel geschorst.

  In een spektakelrijke heenwedstrijd tussen Gent en Oostende hielden beide ploegen elkaar in evenwicht (2-2).  Toch  is er een verschil voor de terugmatch op 30 januari, zo bevestigt de Pro league.

   

  Bij Gent zijn Plastoen en Rosted speelgerechtigd. Zij kregen rechtstreeks rood en beginnen pas aan hun schorsing vanaf 13 februari. Nkaka daarentegen kreeg twee keer geel en moet tegen Gent toekijken hoe Oostende een tweede bekerfinale in drie jaar probeert te veroveren.

  Herbekijk de drie rode kaarten