• home
 • video
 • pas verschenen

  Gent verhuurt recordtransfer Andrijasevic aan Waasland-Beveren

  Franko Andrijasevic is tot het einde van het seizoen te bewonderen op de Freethiel. AA Gent legde afgelopen seizoen nog zo'n 4 miljoen europ op tafel voor de Kroaat, die onder coach Jess Thorup nauwelijks in de basis stond.

  De laatste keer dat Franko Andrijasevic aan de aftrap stond van een competitiematch dateert van 26 oktober, tegen Charleroi.

   

  De 27-jarige middenvelder kwam afgelopen zomer over van het Kroatische team NK Rijeka en was met zo'n 4 miljoen euro de duurste transfer uit de clubgeschiedenis van AA Gent. Maar de Kroaat kon er nooit uitgroeien tot een vaste waarde.

   

  Waasland-Beveren neemt Andrijasevic nu op huurbasis over van AA Gent. "De club is heel opgetogen met de komst van Franko. We kijken ernaar uit om van zijn kwaliteiten te kunnen genieten", zegt Waasland-Beveren.

   

  "Andrijasevic zal aantreden met het nummer 31. Normaal gezien zal hij komende zaterdag al speelgerechtigd zijn tegen Charleroi."