Ga naar de inhoud

Curry is ook maar een mens: slipper en airball, maar Warriors winnen

 di 22 januari 2019 09:57
Stephen Curry glijdt uit op weg naar een makkelijke score.

De Golden State Warriors hebben afgelopen nacht gewonnen bij de Los Angeles Lakers, die het nog altijd zonder de geblesseerde LeBron James moeten doen. Klay Thompson was de held en Stephen Curry de schlemiel.

Stephen Curry heeft zijn dagje niet tegen de Lakers

Met 11 punten en 12 assists was Curry niet zijn spectaculaire zelve in Los Angeles. De actie hieronder stond een beetje symbool voor zijn match. Op een fast-break was Curry op weg naar een dunk zonder tegenstanders in de buurt.

 

Maar net toen hij wou springen, gleed hij weg. Hij krabbelde snel recht, kreeg de bal terug en gooide een driepunter richting de ring, maar raakte niets: airball. "Dat was grappig", zei zijn ploegmaat Klay Thompson.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Thompson neemt rol van Curry over met 10 rake bommen op rij

Terwijl Curry niet zijn dagje had, was Klay Thompson de gangmaker bij Golden State. Met 44 punten had hij een groot aandeel in de overwinning van de Warriors. Zijn eerste 10 driepuntpogingen in de match gingen er allemaal in, een evenaring van het NBA-record.