• home
 • video
 • pas verschenen

  Nieuwe klap voor Tottenham: ook Dele Alli is out tot maart

  Dele Alli

  Dele Alli blesseerde zich tegen Fulham.

  Na Harry Kane verliest Tottenham met Dele Alli opnieuw een sterspeler voor lange tijd. Alli heeft een blessure aan zijn hamstrings en is zeker tot maart buiten strijd.

  In een mum van tijd heeft Tottenham bijna zijn volledige voorhoede zien verdwijnen: de Koreaan Son naar de Asian Cup, Harry Kane met een enkelblessure en nu ook nog Dele Alli met een hamstringblessure.

   

  "Dit soort blessures krijg je als je veel matchen op een rij speelt", zegt Spurs-coach Mauricio Pochettino, die er ook een positieve draai probeert te geven. "Dit opent deuren voor spelers die normaal gezien minder kansen krijgen."

   

  Dele Alli zelf is er het hart van in. "Ik zal er alles aan doen om zo snel mogelijk terug te keren." Tottenham staat voor enkele belangrijke weken, met onder meer de terugmatch in de halve finales van de League Cup tegen Chelsea en ook de confrontatie met Dortmund in de 1/8e finales van de Champions League.