• home
 • video
 • pas verschenen

  Boateng moet zich meteen verdedigen: "Messi is de allerbeste"

  Kevin-Prince Boateng.

  Boateng wordt gehuurd van Sassuolo.

  Kevin-Prince Boateng heeft zijn eerste persbabbel als Barcelona-speler achter de rug. De verrassende aanwinst van Barça had zichzelf de voorbije dagen wat in nesten gewerkt toen een oud filmpje opdook, maar Boateng probeerde de lachers te pareren. 

  Toen het geflirt tussen Barcelona en Kevin-Prince Boateng bekend raakte, verscheen op de sociale media een oud filmpje waarin de Ghanees zijn liefde voor Real Madrid en Cristiano Ronaldo niet onder stoelen of banken stak.

   

  Op zijn persvoorstelling werd Boateng uiteraard met die oude koeien geconfronteerd. "Lionel Messi is de allerbeste speler te wereld", zei Boateng. "Het is de waarheid. Dat heeft hij de voorbije jaren bewezen. Het is een eer om met Messi en Suarez te mogen spelen."

   

  "Dit is een geweldige kans", gaf Boateng nog mee. "Ik weet dat ik geen basisspeler ben, maar ik kon niet weigeren. Toen ik via mijn makelaar hoorde van de interesse, wilde ik alleen nog maar naar Barcelona. Dit is een droom."

  Het filmpje dat Boateng nog een tijdje zal achtervolgen