Ga naar de inhoud

meest recent

Verrassing: Egyptische club weekt Benavente los bij Charleroi

 di 22 januari 2019 18:03
Benavente verlaat Charleroi.

De Jupiler Pro League is een van zijn smaakmakers kwijt. Charleroi-speler Cristian Benavente, die in de belangstelling stond van heel wat Belgische topclubs, gaat in Egypte voetballen. Zijn nieuwe club Pyramids FC maakte het nieuws bekend op Twitter.

Cristian Benavente (24) trok in januari 2016 naar Charleroi en de aanvallende middenvelder ontpopte zich er tot een van de sterkhouders. Dit seizoen was hij al goed voor 10 goals en 3 assists. 

 

De Peruaan verscheen op de radar van de Belgische topclubs, maar Charleroi wilde boter bij de vis en plaatste een stevig transferkaartje om de nek van zijn draaischijf.

 

De Belgische gegadigden haakten af op de vraagprijs, maar Charleroi leek met Al Ahli wel een akkoord te vinden. De club uit Saudi-Arabië had naast Alejandro Pozuelo gegrepen, maar vangt uiteindelijk ook bij Charleroi en Benavente bot.

 

Benavente trekt naar Egypte, waar hij bij Pyramids FC zal spelen. Die club staat momenteel tweede in de competitie, op 3 punten van leider Zamalek.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.