Ga naar de inhoud

Emotioneel eerbetoon voor Gent-doelman die kindje verloor: "Lia, dit is voor jou"

 ma 21 januari 2019 07:30
Yannick en Kim Thoelen.

Voor de start van AA Gent-Anderlecht was er een pakkend eerbetoon voor Yannick Thoelen en zijn partner Kim. Het koppel verloor vorige week zijn pasgeboren kindje Lia. 

"De ongelooflijk korte tijd die we samen konden besteden, waren de mooiste twee uren van ons hele leven", meldde de doelman van AA Gent enkele dagen geleden op Instagram.

 

"Onmogelijk kunnen we in woorden uitdrukken hoeveel pijn dit doet en hoe graag wij haar zien. Wij zullen voor altijd de trotse mama en papa zijn van onze kleine meid."

 

Nadat Thoelen deze boodschap gedeeld had, stroomden de blijken van medeleven binnen. Voor de match tussen Gent en Anderlecht organiseerde ook de club een moment van ingetogenheid voor Thoelen en zijn vriendin.

 

"Yannick en Kim, geef het een plaats, verwerk jullie verdriet, vecht terug en weet dat iedereen hier aanwezig jullie steunt. In naam van AA Gent en Anderlecht: sterkte, Yannick en Kim. Een hartverwarmend applaus van iedereen hier aanwezig. Lia, dit is voor jou!", zei de Gentse omroeper.

Pakkend eerbetoon voor Thoelen en zijn vriendin:

Foto's van het eerbetoon:

De Instagram-post van Thoelen vorige week:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Instagram). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.