• home
 • video
 • pas verschenen

  90'+10' in Jan Breydel, sabotage van de doelmannen en kolder met Najar

  Een discussie tussen Marinos en Wesley in het slot van de match.

  De winterslaap in de Jupiler Pro League is achter de rug en de 22e speeldag had weer enkele opvallende momenten in petto. In Club Brugge-Charleroi werd er in de slotfase amper gevoetbald, de keepers werden op de Belgische velden onder vuur genomen door hun eigen ploegmaats en Andy Najar zoekt zijn draai op corners.

  Ook met 10 minuten extra tijd bedraagt de achterstand op Genk 10 punten

  Een voetbalmatch duurt 90 minuten, met nog wat extra tijd als uitsmijter. In Jan Breydel leken het wel verlengingen, want de toegevoegde tijd van drie minuten liep uit tot liefst tien minuten. Een waterval aan overtredingen, met de nodige bierdouches en een stortbui van geldstukken tot gevolg, zorgde voor de overuren. 

  Terugspeelballen stellen Horvath op de proef

  Van je ploegmaats moet je het hebben. Ethan Horvath draagt een erfenis met zich mee en werd door zijn eigen teammaats nog bijna genekt tegen Charleroi. Poulain en Amrabat mogen een bijscholing "terugspeelballen trappen" volgen, want twee keer moest Horvath de schade beperken.

  Nog eentje die zijn eigen doelman bijna nekt: Eupen-speler Gnaka

  Najar en corners: geen goed huwelijk

  Anderlecht beet gisteren zijn tanden stuk op AA Gent. Vooral op stilstaande fases had RSCA iets kunnen puren in de Ghelamco Arena. Tot twee keer toe mondde een corner uit in een scrimmage voor doel en tot twee keer toe was Andy Najar de schlemiel met dienst.

  Vlagje van lijnrechter wappert voor buitenspel na Gentse inworp

  De blik van Bölöni

  Antwerp-speler Didier Lamkel Zé loopt blijkbaar over van vertrouwen. Tegen Zulte Waregem had de aanvaller een fantasietje in petto met een no-look pass, maar trainer Laszlo Bölöni was niet te spreken over de technische geste. De Roemeen reageerde furieus op de portie nonchalance.

  Blutsen en builen voor Vanheusden en Steppe