• home
 • video
 • pas verschenen

  Lokeren ontslaat Sollied en T2 Vidarsson, De Boeck neemt over

  Trond Sollied

  Trond Sollied zat 12 matchen op de bank bij Lokeren, hij won er daarvan 3.

  Lokeren heeft voor de 2e keer dit seizoen zijn trainer ontslagen. Na Peter Maes moet nu ook Trond Sollied zijn biezen pakken. Glen De Boeck moet nu proberen om Lokeren in 1A te houden.

  Trond Sollied was nog maar 3 maanden trainer bij Lokeren, maar hij kon net als zijn voorganger Peter Maes niet voor een kentering zorgen. Na de pijnlijke 4-1-nederlaag bij Eupen hield de club crisisberaad.

  Het bestuur van Lokeren besliste om ook Trond Sollied, die een contract tot het einde van het seizoen had, opzij te zetten. Samen met hem moet ook zijn assistent Arnar Vidarsson, die al sinds 2015 bij de club zat, weg.

   

  Lokeren legt nu zijn lot in handen van Glen De Boeck, die op zijn beurt een contract tot het einde van het seizoen tekende. Hij neemt zijn eigen assistent mee. Maandag maakt hij al kennis met de spelers.

   

  De Boeck heeft de voorbije jaren een reputatie opgebouwd als loodgieter voor ploegen in moeilijkheden. Zo slaagde hij er eerder al met succes in Waasland-Beveren en Moeskroen in de hoogste klasse te houden.