• home
 • video
 • pas verschenen

  Leko en Vanaken over 10-puntenkloof met Genk: "In de play-offs kan het nog"

  Leko en Vanaken

  "We moeten nu vooral niet rekenen."

  Racing Genk heeft zijn voorsprong op Club Brugge afgelopen weekend nog wat meer vergroot. Bij Club wanhopen ze nog niet, "al mag de kloof ook niet té groot worden".

  "Een kloof van 10 punten is veel, maar we moeten nu niet te veel rekenen", vindt Ivan Leko. "Het belangrijkste is dat we nu eerst ons oude niveau terugvinden. Dat kan alleen door hard te werken."

   

  "Want deze nederlaag is een enorme verrassing voor mij, zeker omdat we 2018 zo sterk hadden afgesloten en we de voorbije 2 weken goed getraind hadden."

   

  Hans Vanaken werd afgelopen woensdag verkozen tot beste speler van onze competitie, maar hij denkt niet dat de beslommeringen rond de Gouden Schoen Club de zege hebben gekost tegen Charleroi. Hij wanhoopt ook nog niet wat de titel betreft.

   

  "Vorig jaar zijn wij ook met een grote voorsprong aan de play-offs begonnen en als we daar tegen Standard hadden verloren, had het ook nog kunnen misgaan. In de play-offs kan het nog allemaal. We moeten er alleen voor zorgen dat de kloof niet té groot wordt."

  Verslag Club Brugge-Charleroi (0-1)