• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Sarri: "Ik ben héél boos. Mijn spelers zijn uiterst moeilijk te motiveren"

  Sarri

  "Arsenal wilde winnen, wij niet"; was de conclusie na de 2-0-nederlaag.

  Chelsea zit in een dipje en dat kon het niet verstoppen tegen Arsenal. Maurizio Sarri spaarde zijn spelers na de topper niet.

  Bij Chelsea rijgen ze de wisselvallige prestaties aan elkaar. Coach Maurizio Sarri weet nooit welk gelaat zijn spelers zullen vertonen en dat maakt hem razend. "Ik ben extreem boos", zei hij na de 2-0-nederlaag bij Arsenal, en hij deed dat in het Italiaans. "Omdat ik een boodschap wil overbrengen en dat kan het beste in mijn eigen taal."

   

  "Deze spelers zijn uiterst moeilijk te motiveren. Deze nederlaag was puur te wijten aan de mentaliteit. De inzet is niet voldoende."

   

  "Arsenal wilde winnen en speelde met overtuiging. Wij niet. Dat is voor mij heel moeilijk te accepteren. Ik had gedacht dat we verder stonden." Arsenal greep zijn laatste strohalm op CL-kansen volgend seizoen en is nu 5e op 3 punten van nummer 4 Chelsea.

  De 1-0 van Lacazette