• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Wint u een exemplaar van het boek "Sportouders"?

  Traint mijn kind niet te veel? Hoe zit het met stress en de combinatie van schoolwerk en sport? Hoe ga ik om met trainers? Mag ik sportdrankjes of supplementen geven? Al deze vragen worden beantwoord in het boek "Sportouders" waarvan Sporza 5 exemplaren weggaf.

  Sportarts Tom Teulingkx en medisch journalist Marc Geenen beantwoorden deze vragen met heldere en wetenschappelijk onderbouwde antwoorden. Bovendien worden alle verhalen geïllustreerd met de jeugdervaringen van toppers als Kim Clijsters, Sven Nys, Kim Gevaert, Thomas Vermaelen, Aagje Vanwalleghem, Filip Meirhaeghe, Dirk Van Tichelt en Arthur Van Doren.

   

  Maar Sportouders gaat niet alleen over toptalenten. Dit boek geeft alle ouders, grootouders én jeugdsportbegeleiders praktische tips om te voorkomen dat een kind de pedalen verliest, de bal misslaat of buitenspel wordt gezet. 

   

  Meer info: https://www.sportouders.eu/

  De winnaars:

  Deze gelukkigen krijgen een exemplaar in de bus:

  Mac Geers uit Mol
  Peter Van Langenhove uit Opwijk
  Bea Bollaert uit Aarsele - Tielt
  Jos De Boeck uit opwijk
  jan verboven uit Grobbendonk
  Win