• home
 • video
 • pas verschenen

  Is Lukaku vader geworden? Rode Duivel lacht gerucht weg

  Romelu Lukaku

  Zo viert Romelu Lukaku de laatste weken zijn doelpunten.

  Volgens de Britse tabloids is Romelu Lukaku (25) tijdens de kerstvakantie een eerste keer vader geworden. Daar moet de spits van Manchester United eens goed mee lachen.

  Krant: "Lukaku is vader van Romeo"

  Romelu Lukaku miste eind vorige maand 2 Premier League-wedstrijden. Op 22 december ontbrak hij tegen Cardiff City (5-1), vier dagen later was hij er ook niet bij tegen Huddersfield (3-1).

   

  Nadien draafde de Rode Duivel wel weer op bij Manchester United. In de matchen tegen Bournemouth (4-1) en Newcastle United (2-0) vierde hij zijn doelpunten op een bijzondere manier: met z'n duim in z'n mond.

   

  Omdat hij papa is geworden? Volgens de Britse tabloid The Sun wel. De krant onthult dat Lukaku vrijaf had gekregen om de geboorte van zijn zoon Romeo bij te wonen in de Verenigde Staten.

  Lukaku: "😂😭"

  Het gerucht verspreidde zich als een lopend vuurtje. Romelu Lukaku formuleerde snel een antwoord via Instagram. De aanvaller postte een foto met een brede grijns van zichzelf. Het bijschrift: "Als je weer een grappig gerucht hoort 😂😭."

   

  Of Lukaku een eerste keer vader is geworden, kunnen we u dus niet zeggen. Wij zijn alvast benieuwd hoe hij zijn volgend doelpunt viert. Zaterdag ontvangt Manchester United Brighton & Hove in de Premier League. Duimt u mee voor een doelpunt van Lukaku?