• home
 • video
 • pas verschenen

  Anderlecht stalt overbodige Musona bij Lokeren

  Knowledge Musona

  Lokeren is na Oostende en Anderlecht de 3e Belgische club voor Knowledge Musona.

  Lokeren heeft Anderlecht verlost van Knowledge Musona. De Zimbabwaan moet zijn nieuwe club in 1A proberen te houden. Musona wordt gehuurd, zonder optie tot aankoop.

  Knowledge Musona maakte in de zomer, in het zog van Marc Coucke en Luc Devroe, de overstap van Oostende naar Anderlecht. Daar maakte de kwieke aanvaller geen onvergetelijke indruk, met 1 goal in amper 10 matchen.

   

  "Zijn uitleenbeurt aan Lokeren betekent een win-winsituatie voor alle partijen", klinkt het bij de Wase club. "Lokeren hoopt met hem vooral aan offensieve slagkracht te winnen. We hebben een zware inspanning gedaan om Musona aan te trekken. Het is dan ook de bedoeling dat hij maximaal rendeert in de resterende wedstrijden."

   

  Lokeren doet er alles aan om Musona komend weekend al in te kunnen zetten in de levensbelangrijke match bij Eupen. In zijn huurovereenkomst staat ook dat hij mag meespelen in de match tegen Anderlecht.