• home
 • video
 • pas verschenen

  Monaco: "Akkoord met Batshuayi en Valencia, maar Chelsea ligt dwars"

  Michy Batshuayi.

  Michy Batshuayi trekt voorlopig niet naar de Ligue 1.

  Monaco wil Michy Batshuayi (25) graag aan zijn kern toevoegen. De spits van Chelsea zit bij huurclub Valencia op een zijspoor en Monaco wil een uitweg bieden, maar de Londense moederclub zou nu toch aansporen op een definitieve transfer van de Rode Duivel.

  Het is geen geheim dat Monaco-trainer Thierry Henry Michy Batshuayi graag aan zijn kern wil toevoegen. De Rode Duivel wordt dit seizoen door Chelsea aan Valencia verhuurd, maar past daar niet meer in de plannen.

   

  "We hebben een akkoord met de speler en met Valencia", legt Vadim Vasiljev, vicevoorzitter van Monaco, uit. "Maar momenteel blokkeert Chelsea een huurovereenkomst, aangezien zij nu een definitieve verkoop lijken te verkiezen. Maar in het voetbal kan alles snel veranderen."