• home
 • video
 • pas verschenen

  "Beste speler van de Oostenrijkse competitie" kiest voor Anderlecht

  Peter Zulj.

  Zulj (zwart shirt) moet voor creativiteit op het middenveld zorgen.

  Naast het uitgaande verkeer (Devroe en Musona) heeft Anderlecht vandaag ook een inkomende transfer afgerond: Peter Zulj (25) traint vanaf morgen mee bij paars-wit. De Oostenrijkse middenvelder komt over van Sturm Graz.

  Anderlecht haalde vorige week al Kara Mbodji terug bij Nantes en Peter Zulj is de tweede versterking in deze wintermercato. "Hij heeft zijn sporen verdiend bij SK Sturm Graz en de Oostenrijkse nationale ploeg en werd verkozen tot beste speler van de Oostenrijkse competitie", meldt RSCA.

   

  "Wij zijn verheugd dat Peter Zulj, ondanks aanbiedingen van verschillende ploegen, voor Anderlecht kiest. We verwelkomen een offensieve middenvelder die gekend is om zijn assists, goals en zuivere traptechniek", zegt sportief directeur Michael Verschueren. Zulj tekende voor 3,5 jaar.