• home
 • video
 • pas verschenen

  Drama voor Thoelen en partner: prematuur dochtertje kort na geboorte overleden

  " "

  Lia werd vanochtend te vroeg geboren. "Voor altijd trotse mama en papa."

  Gent-doelman Yannick Thoelen en zijn partner hebben vanochtend een persoonlijk drama meegemaakt: hun dochtertje Lia werd veel te vroeg geboren en overleed na 2 uur. "Wij zullen voor altijd de trotse mama en papa zijn van onze kleine meid", schreven de diepbedroefde ouders op Instagram.

  Het koppel bracht het serene verhaal van hun verdriet vanuit het Universitair Ziekenhuis in Gent: "De ongelooflijk korte tijd dat we samen konden besteden, waren de mooiste 2 uren van ons hele leven. Onmogelijk kunnen wij ooit in woorden uitdrukken hoeveel pijn dit doet en hoe graag wij haar zien."

   

  "Wij danken iedereen alvast voor de steun en de lieve woorden, maar we hadden graag de ruimte en tijd gekregen om dit te verwerken en hopelijk ooit een plaatsje te geven. Lia heeft alvast een gigantische plaats in ons hart."

   

  Toen bekend raakte dat Lovre Kalinic naar Aston Villa zou gaan, werd Thoelen de eerste doelman van AA Gent. De club haalde in de winterstop Thomas Kaminski van Kortrijk, waardoor Thoelen wellicht weer een rijtje achteruitschuift.

  De Instagramposts met het droeve nieuws: