• home
 • video
 • pas verschenen

  Vranjes weer in opspraak na doodsbedreiging, Anderlecht "wacht op informatie"

  Anderlecht-verdediger Ognjen Vranjes is weer in een storm terechtgekomen. Volgens Bosnische media zou hij de bekende Servische zangeres Jelena Karleusa met de dood hebben bedreigd omdat ze niet wou ingaan op zijn avances. "We kijken hoeveel daarvan klopt en hoe we reageren", zegt algemeen manager Michael Verschueren.

  In zijn korte periode bij Anderlecht heeft Ognjen Vranjes zich al heel wat problemen op de hals gehaald. Zo kreeg hij een boete van zijn club omdat hij op Instagram het supportersgeweld in de Champions League-wedstrijd tussen AEK Athene en Ajax had verheerlijkt.

   

  "We verwachten een gedragswijziging en een betere communicatie. Dat hebben we duidelijk afgesproken", zei Verschueren eind november na een lang gesprek met de verdediger. Maar die boodschap lijkt bij Vranjes in dovemansoren gevallen.

   

  Volgens Bosnische media heeft Vranjes het wel heel bont gemaakt bij zijn versierpogingen bij de Servische zangeres Jelena Karleusa, echtgenote van zijn ex-ploegmaat Dusko Tosic.

   

  Vranjes zou in de kerstperiode zijn charmeoffensief hebben geopend door 1.001 rozen op te sturen naar Karleusa. Daar bleef het niet bij: hij zou haar dagelijks meerdere berichten sturen, tot zelfs een foto van zijn edele delen. Haar afwijzing zou hij hebben beantwoord met een doodsbedreiging.

   

  Karleusa is duidelijk niet met de situatie gediend, want op haar officiële Facebook-pagina haalt ze verwoestend uit naar de Anderlecht-speler. Ze noemt hem een "kleine worm", die haar gezin probeert kapot te maken. Ze deelde ook screenshots van zijn berichten als bewijs.

  Verschueren: "Ik heb niet alle informatie"

  Anderlecht-manager Michael Verschueren heeft opnieuw werk met Vranjes. "Maar ik heb ook gewoon gelezen wat jullie hebben gelezen", zegt hij aan Sporza. "We kijken nog hoeveel daarvan klopt en hoe we zullen reageren. Voorlopig kan ik nog niets zeggen, want ik beschik nog niet over alle informatie."

   

  Vranjes ontbrak op training, maar had dat iets met de zaak te maken? "Hij was echt ziek", zegt Verschueren. "Hij had slechte bloedwaarden, dus die kijken we na. Ik verwacht binnenkort nieuws van de clubdokter en de trainer wanneer hij weer beschikbaar zal zijn."

  Vranjes stuurde haar onder meer een sip kijkende selfie:

  "Je gaat nooit meer voetbal spelen", dreigt Karleusa:

  Screenshots van zijn berichtjes: