• home
 • video
 • pas verschenen

  VIDEO: Is dit al de misser van de Australian Open?

  Johanna Konta

  Johanna Konta kan het zelf nauwelijks geloven.

  In de eerste ronde van de Australian Open krijgt Johanna Konta een makkelijke bal aan het net voorgeschoteld, maar haar volley vliegt mijlenver buiten. Heeft de Britse speelster nu al de misser van het toernooi geslagen? Oordeel zelf.

  Australian Open: eerste ronde (v)

  Johanna Konta (14)
  set
  Ajla Tomljanovic (68)
  7
  7
  1
  6
  4
  2
  2
  6
  7
  10
  3
  6
  7

  Uiteindelijk won Johanna Konta (WTA-38) in 3 stevige sets van Ajla Tomljanovic (WTA-47): 7-6, 2-6 en 7-6. De twee serveerden het publiek in Melbourne een Australisch onderonsje. Konta is een Britse die in Australië geboren is, Tomljanovic is een Kroatische die sinds enkele jaren met een Australisch paspoort speelt.