• home
 • video
 • pas verschenen

  Nieuw voor de Duivelsfans: jaarabonnement voor alle thuismatchen

  De KBVB biedt zijn fans een abonnementformule.

  Supporters die een heel jaar lang alle thuiswedstrijden van de Rode Duivels willen volgen in het stadion, kunnen daar vanaf maandag een abonnement voor aanschaffen. Die formule voert de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) in 2019 voor het eerst in.

  Het nieuwe abonnement van de KBVB biedt de fans een jaar lang toegang tot alle wedstrijden van de Rode Duivels op Belgische bodem. Leden van supportersfederatie 1895 kunnen vanaf maandag tot en met 14 februari zo'n jaarabonnement kopen voor 90 euro.

   

  Als er dan nog abonnementen over zijn, wordt de verkoop vanaf 28 februari opengesteld voor niet-leden. Zij betalen dan wel 115 euro. Het abonnement garandeert je een zitje achter een van de doelen.

   

  Voorlopig staan er vijf wedstrijden van de Rode Duivels gepland in België. Het nationale elftal neemt het in de voorrondes voor het EK in 2020 in het Koning Boudewijnstadion op tegen Rusland (21 maart), Kazachstan (8 juni), San Marino (10 oktober) en Cyprus (19 november). De speelstad voor België-Schotland (11 juni) ligt nog niet vast.