• home
 • video
 • pas verschenen

  Engelse media: "Dembélé vliegt naar Hongkong voor medische testen bij Chinese club"

  Mousa Dembélé.

  Het ziet er sterk naar uit dat Dembélé Tottenham verlaat.

  De transfer van Mousa Dembélé naar China hangt nu echt wel in de lucht. De Rode Duivel zou volgens onder meer Sky Sports vandaag op het vliegtuig gestapt zijn naar Hongkong, waar dinsdag medische testen bij zijn nieuwe werkgever Beijing Guoan op het menu zouden staan.

  Een week geleden liet onder meer de BBC al verstaan dat Mousa Dembélé Tottenham zal verlaten. Het contract van de 31-jarige middenvelder loopt na dit seizoen af en de Spurs kunnen dankzij de Chinese eersteklasser Beijing Guoan nog wat cashen.

   

  Vandaag berichten Engelse media dat Dembélé, die 6,5 jaar het shirt van Tottenham droeg, op het vliegtuig is gestapt naar Hongkong. Daar zouden dinsdag medische testen bij zijn toekomstige werknemer op het menu staan.