• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Van Aert jent Vannieuwkerke: "Jij bent soms ook een ambetanterik"

  In de studio van Sporza werd er na het BK nagekaart over de wedstrijd met de 2 tenoren van de dag. Tijdens de analyse geraakten Karl Vannieuwkerke en Wout van Aert het erover eens dat ze af en toe "de ambetanterik" kunnen zijn.

  "Het is misschien goed voor de cross dat we na 3 opeenvolgende keren Van Aert een andere kampioen hebben", werpt Karl Vannieuwkerke op. "Ik weet dat het voor jou moeilijk is om te plaatsen, maar ik zeg het in het perspectief van het Belgische veldritgebeuren."

   

  Wout van Aert reageert meteen: "Ik ben altijd de eerste om toe te geven dat er iemand sterker is, hoor. Er wordt vaak gezegd dat ik een ambetanterik ben, maar..."

   

  Karl Vannieuwkerke: "Soms Wout, als je je laat gaan op Twitter."

   

  Wout van Aert: "Maar jij ook soms Karl, jij stelt soms ook ambetante vragen. Los daarvan: Toon was vandaag de beste. Proficiat."