• home
 • video
 • pas verschenen

  Sterke tweede run brengt Belgian Bullets naar zevende plaats op EK

  De Belgian Bullets gleden naar de zevende plaats op het EK.

  An Vannieuwenhuyse en Sara Aerts hebben hun bobslee in Königssee (Duitsland) naar de achtste plaats in de WB-manche gestuurd. De wedstrijd telde ook als EK, daarin eindigden de Belgian Bullets op de zevende plaats.

  An Vannieuwenhuyse en Sara Aerts waren niet tevreden met hun tiende plaats in de eerste run en toonden dat het beter kon in de tweede run. Vannieuwenhuyse liet de stuurfoutjes achterwege en perste de vierde tijd uit haar bobslee.

   

  De Belgian Bullets rukten nog op naar de achtste plaats in de WB-manche. De zege in Duitsland was voor Mariama Jamanka, haar derde overwinning in vier WB-races. Omdat de Amerikaanse Elana Meyers Taylor tweede werd, maar niet in aanmerking komt voor het EK, eindigden de Belgen als 7e op het EK.

  Bekijk de tweede run in Königssee

  Bekijk de eerste run in Königssee