• home
 • video
 • pas verschenen

  Groen licht voor Benteke: "Niet uitgesloten dat hij zal invallen"

  Christian Benteke zit in de wedstrijdselectie van zijn trainer Roy Hodgson voor de partij van Crystal Palace tegen Watford. De spits is eindelijk weer fit nadat hij enkele maanden met een knieblessure gesukkeld had. "Hij is speelklaar, maar mist natuurlijk matchritme."

  Aan de aftrap moeten we Benteke niet verwachten tegen Watford, maar op de bank is er wel plaats voor onze landgenoot. Hij stond al sinds september aan de kant met een knieblessure, maar is volledig fit. Hij traint al sinds begin dit jaar voluit mee met de groep.

   

  "Ik denk dat hij speelklaar is, maar uiteraard mist hij wedstrijdritme en staat hij nog niet scherp", zei Hodgson. "Hem meteen in de ploeg droppen houdt een risico in, maar hij heeft een paar zware trainingen goed doorstaan en het is niet uitgesloten dat ik hem zaterdag inbreng."

   

  Bij de tegenstander kan ook Christian Kabasele misschien zijn comeback maken. De Rode Duivel heeft wel de trainingen hervat. De verdediger kwam niet meer in actie sinds hij op tweede kerstdag tijdens een wedstrijd tegen Chelsea hard tegen een paal aanbotste toen hij een doelpunt wou voorkomen.

  Benteke is duidelijk blij dat hij weer fit is