Ga naar de inhoud

Mourinho: "Ga de vuile was over United niet buiten hangen"

 do 10 januari 2019 18:25
José Mourinho
José Mourinho wil niet natrappen.

José Mourinho heeft in een Portugese krant laten weten dat hij niet geïnteresseerd is om coach te worden van Benfica. Mourinho weigerde ook na te trappen naar Manchester United.

Een maand geleden werd José Mourinho ontslagen bij Manchester United. Sindsdien hult de Portugees zich in stilzwijgen. Ook in een interview met de krant Correo da Manha laat hij zich niet uit over zijn ontslag.

 

"Ik heb geleerd dat je de vuile was niet buiten hangt als je een club verlaat. Dat hoofdstuk is afgesloten en dan ga je geen kritiek spuien", zegt Mourinho.

 

Mourinho kreeg al een aantal aanbiedingen, maar hij wil zich niet te snel opnieuw binden. "Van Benfica (waar Rui Vitoria opstapte) heb ik geen aanbieding gekregen, maar ik kan nu al zeggen dat ik niet van plan ben om naar Portugal terug te keren. Ik voel me goed nu."

 

Mourinho begon zijn trainerscarrière in 2000 bij Benfica, maar hij boekte in Portugal vooral resultaten bij rivaal Porto, waarmee hij de Champions League en de UEFA-cup wist te winnen.

Mourinho wordt wel analist

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.