• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Ook Lukaku eet in Dubai een lekkere steak bij Turkse hype-chef

  Romelu Lukaku eet graag een stukje vlees.

  De groten der aarde staan te dringen om in Dubai een steak te kunnen eten bij Salt Bae, de Turkse hype-kok. Zo ook Romelu Lukaku.

  Het restaurant Nusr-Et heeft in korte tijd een enorme reputatie opgebouwd op de sociale media. Naar verluidt is de steak van de Turk Nusret Gökçe, alias Salt Bae, er zeer lekker, de tent zit dan ook constant propvol.

   

  De ene bekendheid na de andere post foto's en filmpjes van zijn/haar aanwezigheid in het eethuis op Twitter, Instagram en Facebook.

   

  Lionel Messi, Diego Maradona, David Beckham, Fabio Capello, Franck Ribéry, Luka Modric, Roger Federer, model Naomi Campbell, rapper Diddy: allemaal zijn ze al eens over de vloer geweest bij Salt Bae.

   

  Romelu Lukaku nu dus ook. Tijdens een stage van Manchester United in Dubai maakte onze landgenoot van de gelegenheid gebruik om even zijn voeten onder tafel te schuiven en de kook- en snijkunsten van Salt Bae te bewonderen.

   

  "Geweldige kwaliteit. Bedankt om ons in de watten te leggen", meldt de spits van United op Instagram.

  Lukaku bij Salt Bae: