AFP: "Kara keert terug naar Anderlecht na woordenwisseling met coach"

  Kara zou zijn laatste match voor Nantes gespeeld hebben.

  Volgens het Franse persagentschap AFP heeft Anderlecht zijn eerste wintertransfer te pakken. Een echte transfer is het niet, want Nantes stuurt verdediger Kara Mbodji (29) terug naar zijn moederclub. Kara werd gehuurd door de Franse club, maar het boterde niet met de coach.

  Kara Mbodji werd door Anderlecht afgelopen zomer verhuurd aan Nantes. De Franse club had ook een aankoopoptie in de deal opgenomen, maar zover komt het dus niet. Meer nog, de Senegalese verdediger is op de terugweg naar zijn "oude club".

   

  Volgens het Franse persagentschap AFP was Kara niet tevreden over zijn speelminuten bij Nantes. Hij stond in alle competities slechts 8 keer in de basis, maar begon in de laatste 3 wedstrijden wel telkens in de basisploeg.

   

  Dat was ook gisteren het geval in de inhaalmatch tegen Montpellier, maar na zijn vervanging net voor het uur liep het mis. Kara werd afgelost door Anthony Limbombe en weigerde trainer Vahid Halilhodzic te groeten. 

   

  De nummer 3 in de pikorde bij Nantes raakte na de match ook nog betrokken bij een opstootje in de kleedkamer. Tot een handgemeen met de T1 kwam het niet, maar volgens AFP moesten spelers en andere stafleden de kemphanen uit elkaar halen. Een terugkeer naar Anderlecht zou bijna in kannen en kruiken zijn.