• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  De Sutter kan KVO overtuigen en tekent tot het einde van het seizoen

  De Sutter was mee met KVO op stage.

  Tom De Sutter (33) mag doelpunten proberen te maken voor KV Oostende. De Sutter, die vrij was, trainde al enkele weken mee bij KVO en krijgt een contract tot het einde van het seizoen.

  KVO zoekt een schutter en kwam tijdens zijn zoektocht uit bij Tom De Sutter. De spits was afgelopen zomer weggegaan bij Lokeren en zat zonder club. Een zestal weken geleden kreeg hij een kans om zich te bewijzen en dat is nu dus gelukt.

   

  Sportief directeur Hugo Broos: "Tom heeft de voorbije zes weken zeer hard gewerkt en hij toonde dat hij nog een mooi vervolg wil breien aan zijn carrière. Hij werkte zijn fysieke achterstand nagenoeg helemaal weg en hij toont enorm veel goesting. Dat heeft deze winterstage alleen maar bevestigd."

   

  "We kennen Tom zijn capaciteiten, maar we mogen nu ook niet verwachten dat hij er meteen zes of zeven binnen zal leggen", vult trainer Gert Verheyen aan.

   

  "Hij speelde lange tijd niet en dat werk je niet meteen weg. Maar met zijn kwaliteiten kan hij ons zeker van dienst zijn. Bovendien is hij ook niet onbelangrijk in de kleedkamer en integreerde hij zich meteen in de groep."