Thorgan Hazard: "Ik overweeg momenteel geen transfer"

  Thorgan Hazard.

  Thorgan Hazard is bezig aan een sterk seizoen.

  De ster van Eden Hazard fonkelt volop bij Chelsea, maar ook broer Thorgan Hazard maakt steeds meer zijn eigen naam. De 25-jarige Rode Duivel kan terugblikken op een sterke heenronde en zou op het verlanglijstje van topclubs staan. "Met mijn hoofd ben ik bij Gladbach."

  Thorgan Hazard prijkt met Mönchengladbach op de 3e plaats in de Bundesliga. De smaakmaker heeft 12 goals en 7 assists achter zijn naam. Onder meer leider Borussia Dortmund en grootmacht Bayern München zouden interesse tonen in de Rode Duivel.

   

  "Ik heb voor de winterstop gesproken met Max Eberl (sportief directeur van Gladbach). Ik heb bevestigd dat ik dit team aan successen wil helpen. Dat is het enige belangrijkste element voor mij", legt Thorgan Hazard uit op de clubsite.

   

  "Max weet dat ik met mijn hoofd bij Gladbach ben en dat ik volledig geconcentreerd ben op mijn job hier. Ik overweeg momenteel geen transfer."

   

  "Ik kan niet zeggen wat er op het einde van het seizoen zal gebeuren. Ik kan mijn contract verlengen, aangezien ik hier heel gelukkig ben en mijn familie stelt het hier ook goed. Ik zal er met Max over praten als het moment daar is."